LED GU10 SPOT 5W WIT LICHT 6000K VERVANGT 45W Bekijk groter

DOOS GU10 DIMBARE LED-SPOTS 5W 3000K WARM WIT VERVANGT 45 WATT

FTL-002077

Ledverlichting

Datasheet

Aantal brandurenCa 50.000
Licht kleurWarm Wit
Kelvin indicatie3000K
DimbaarJa
BeschermingIP20
Lumen420
Lichtspreiding30 graden
CRIMeer dan 80
MerkStreng geselecteerde huismerk ledverlichting.nl
Behuizing materiaal/kleurAluminium/Wit
Type LEDCOB
Verrmogen in Watt5 Watt
Spanning/Voltage230 Volt
Powerfactor0.95
Aanzetten via wandschakelaarJa
Lengte57 MM
Diameter50 MM

Meer informatie

De 5W led-spot dimbaar 3000K heeft een lichtopbrengst die vergelijkbaar is met een 45 Watt halogeen spot. Deze dimbare GU10 led-spot is dus bijna 10 keer zo zuinig ten op zichtte van een ouderwetse halogeen spot.

Deze led-spot met een GU10 fitting is dimbaar met een 230V led-dimmer met een fase aansnijding. Controleer altijd of de dimmer geschikt is voor led-verlichting en of de dimmer een fase aansnijding heeft.

Bij het dimmen van deze dimbare led-spot neemt het verbruik en zo ook de energiekosten geleidelijk af.

De GU10 led-spot geeft helder wit licht met 3000K. De 5W LED in dit led-spotje schijnt in een 80 graden lichtbundel. Ideale spot met koud witte licht die u kunt gebruiken in ruimtes waar u iets meer licht nodig heeft dan normaal. Ideaal voor in de keuken, badkamer, kantoor en garage bijvoorbeeld.

Met deze nieuwste COB led-spot dimbaar technologie wordt het licht op een kleinere oppervlakte opgewekt, die dan door middel van de reflector aan de zijkant van de ledspot gelijk uitgestraald wordt. Hierdoor geeft deze led-spot een krachtige maar mooie lichtbundel die alleen maar het oog kan plezieren.

De binnenkant van de behuizing is van aluminium en zorgt voor een optimale hitte verdeling die de levensduur van de led-spot bevorderd. De buitenkant van de GU10 led-spot is vervaardigd van polycarbonaat, dat zorgt ervoor dat de led-spot licht in gewicht blijft en en uw armatuur en fitting minimaal belasten. 

Deze GU10 5W led-spot dimbaar heeft een CRI kleurwaarde van hoger dan 80. Hierdoor worden kleuren van objecten scherp weergegeven. Daarnaast heeft deze led-spot een levensduur van minimaal 9 jaar bij normaal thuis gebruik.

Neem ook een kijkje bij onze led inbouw armaturen en fittingen. Gebruik de led armaturen en GU10 fitting om uw led-spot in uw (verlaagd) plafond in te bouwen. Deze GU10 led-spot is dimbaar met een fase aansnijding led-dimmer.

Path: > > DOOS GU10 DIMBARE LED-SPOTS 5W 3000K WARM WIT VERVANGT 45 WATT