INBOUW LED-DIMMER FASE AF- EN AANSNIJDING 0-400W GESCHIKT VOOR ALLE LICHTBRONNEN

FTL-400L-RF

Ledverlichting

Meer informatie

Dim alle type (LED) lampen 

Leddimmer voor inbouw met fase aansnijding en fase afsnijding. Deze 230V inbouw dimmer is geschikt voor alle lichtbronnen, maar speciaal ontworpen om alle type ledverlichting mee te kunnen dimmen. Naast ledlampen dimt deze dimmer ook halogeen en gloeilampen. Deze dimmer is getest met al onze dimbare ledlampen en ledspotjes. 

Geen minimale belasting 
Doordat de dimmer geen minimale belasting nodig heeft is het zelfs geschikt voor ledlampen en ledspots met een zeer laag verbruik van bijv. 1W of 3W. Deze leddimmer kan maximaal 400W aan. Stel u heeft een dimbare ledspot van 5W dan kunt u er maximaal 80 aansluiten aan deze leddimmer. 

Gegarandeerd beste kwaliteit 
Deze leddimmer is geproduceerd in Europa en is van een zeer hoge kwaliteit. De leddimmer wordt inclusief het afdekraam geleverd en is niet verwisselbaar. De afmeting van het afdekraam is 85x85mm. Dit formaat kan groter uitvallen dan uw huidige afdekramen. Meet alvorens u de dimmer aanschaft eerst even op of het past. Wij geven 3 jaar garantie op deze leddimmer. 

Kiezen tussen fase aansnijding of fase afsnijding
Deze dimmer speciaal voor ledlampen staat standaard ingesteld op fase aansnijding en is na installatie direct te gebruiken met onze ledlampen. Wilt u de dimmer wijzigen naar fase afsnijding? Dan kunt u de ronde knop op de dimmer ingedrukt houden voor +/- 8 seconden. 

Minimale en maximale dimstand
Aan de zijkant van de dimmer is een rode schroef zichtbaar. Hiermee kunt u de maximale dimstand (felheid van de lamp bij maximale dimstand) instellen.