Ledverlichting.NL

De voordelige LED-leverancier voor de particuliere en zakelijke markt van Nederland en België. Bij ons vind u een streng geselecteerde assortiment aan top LED-verlichting.  

Wij bieden niet alleen de scherpste prijzen, maar ook een goede service. Wij geven altijd professioneel advies omtrent u vragen over LED-verlichting en hebben klant tevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze webwinkel is 24/7 open en de klantenservice is dagelijks van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08:30 tot 17:30 op het volgende nummer: +31(0)36 8412508. Heeft u een vraag buiten kantoortijden? Stuur ons een bericht via de online chat of stuur een e-mail naar: service@ledverlichting.nl.

Wij versturen onze producten vanuit ons magazijn te Almere. Wilt u uw bestelling ophalen? Neem dan telefonisch of per e-mail even contact met ons op. 

Uiteraard is onze webwinkel zo ingericht dat u gemakkelijk de juiste producten kunt vinden en deze online kunt afrekenen. Tevens is Ledverlichting.NL aangesloten bij Webshop Keurmerk wat in houdt dat u altijd veilig winkelt in onze webshop. Wij wensen u veel shop plezier in onze winkel en hopen dat u de juiste LED-verlichting of LED-lampen vindt voor uw toepassing.

Wij bieden standaard 2 jaar garantie aan. Heeft u een klacht of defect dan kunt u altijd direct met ons contact opnemen. 

 
DIT VINDEN WIJ BELANGRIJK

  • Alle LED-lampen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en strengste voorschriften. Ledverlichting.NL streeft naar het zoveel mogelijk gebruiken van materialen die natuurlijk, recyclebaar en niet schadelijk voor het milieu zijn.

  • We maken gebruik van verpakkingen die recyclebaar en waar mogelijk biologisch afbreekbaar zijn. Tenslotte gebruiken we geen PVC in onze verpakkingsmaterialen.

  • We houden ons aan onze morele en ethische waarden en wij verwachten van onze partners en leveranciers dat ze deze waarden respecteren. Wij eisen strikte naleving van deze normen door onze leveranciers, hun fabrieken, onderaannemers, evenals hun eigen leveranciers. Een onderdeel van deze normen is dat we geen dwangarbeid of kinderarbeid toestaan. Wij verwachten van onze leveranciers dat ze de werknemers met respect en waardigheid behandelen.

  • Wij doen er alles aan om ons retourpercentage zo laag mogelijk te houden. Het percentage retouren bij Ledverlichting.NL ligt ver onder het gemiddelde van 15% bij webwinkels. Door onze winkel iedere dag beter te maken, zoals het uitbreiden van productinformatie en reviews en door het toevoegen van hulpmiddelen zoals maattabellen kunnen we retouren zo laag mogelijk houden. Deze verbeteringen hebben geresulteerd in een stabiel retourenpercentage.

Ledverlichting.NL

Karperweg 14

1317SN Almere

KVK nummer: 39087958